Göta Tandvård, din tandläkare i Göteborg –
kvalité till rätt pris!

Göta Tandvård, en tandläkarklinik där vi erbjuder dig vård med ett personligt omhändertagande.

Förebyggande tandvård

Vill du ha ett friskare leende?

Den allra viktigaste förebyggande tandvården gör du själv! Att borsta tänderna, använda tandtråd och även munskölj två gånger om dagen är det bästa sättet att förhindra framtida problem för dina tänder. Men hur noga man än borstar sina tänder så finns det alltid svåråtkomliga ställen för tandborsten att kunna nå bakterierna på.

Därför rekommenderar vi alla att gå på en årlig tandundersökning hos sin tandläkare, i ett förebyggande syfte. Det är det mest ekonomiska sättet att hålla sina tänder hela och munnen frisk, länge. Vi hjälper dig att sköta dina tänder på bästa sätt.

Träffa en tandhygienist

Vid förebyggande tandvård kan du även få träffa en tandhygienist. Tandhygienistens uppgift är att förebygga karies och tandlossning genom profylax (information samt instruktion i munhygien). Hygienisten avlägsnar även de mjuka och hårda beläggningarna, tandsten, ovan och under tandkött.

Om man går på regelbundna kontroller hos sin tandläkare så hjälper du oss att kunna upptäcka ett problem i ett tidigare stadie samt att kunna förhindra problem som ännu inte uppstått. 

Välkommen att boka en tid hos oss – Din tandläkare i Göteborg