Tandblekning

För att veta att det är en skonsam och hållbar tandblekning, rekommenderar vi att man gör sin tandblekning hos sin tandläkare.

Tandblekning med skena och gel

På Göta Tandvård utför vi tandblekning med skena och gel. Vi gör en avgjutning av dina tänder vid det första besöket. Avgjutningen använder vår tandtekniker för att göra en personlig blekskena till just dig. Blekskenan krävs för att hålla blekgelet på plats så att blekningen blir jämn och fin.

Tandblekning hemma

Skenan får du efter några dagar och sedan bleker du själv hemma. Resultatet kan sen hålla i ett par år. Därefter kan du bara fylla på med nytt blekmedel och använda skenan igen. Vi använder blekgel från Opalecence vars metod och material är väl beprövat och har lång uppföljning. Den är även godkänd av Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och amerikanska FDA.

Vad kostar tandblekning?

En tandblekning varierar i pris, de billigare varianterna är oftast inte lika skonsamma och hållbara som de lite dyrare alternativen. Du är varmt välkommen att kontakta oss för konsulation och för att få ett exakt pris.

Kontakta din tandläkare i Göteborg!

SS4A7646ed-1024x683

Boka tid hos oss

Behöver du en tandläkare akut? Göta Tandvård – när du vill ha en bra tandläkare, boka tid hos oss! Vi hjälper dig att hitta en tandläkartid!